Kaskosuz ve Rehinsiz Akbank 2. El Taşıt Kredisi

Akbank 2. el taşıt kredilerinde teminat olarak araca rehin işlemi uygulanması ve kasko yaptırılması zorunluluklarını kaldırdı. 2. el taşıt kredisi 5 yaşına kadar tüm araçlar için kullanılabiliyor. 48 aya kadar vade yapılabilen Akbank 2. el taşıt kredisi kampanyasıyla kasko durumuna göre değişik faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Kaskolarını Akbank'tan yaptıran kredi kullanıcıları tüm vadelerde aylık % 1.32 faiz oranıyla kredi kullanılıyor. Kaskolarını Akbank'tan yapmayı tercih etmeyenler için tüm vadelerde aylık % 1.40 faiz oranı uygulanıyor. 2. el taşıt kredisi 48 aya varan vadelerle kullanılıyor.

Uygun faiz oranlarıyla sunulan 2. el Akbank taşıt kredisi alanlar kolaylıkla istedikleri aracın sahibi oluyorlar. Geri ödemeler düşük taksit tutarlarıyla gerçekleştiriliyor. Cazip kredi fırsatları sunan Akbank'ın en son 2. el taşıt kredisi kampanyasına başvuru kanalları şu yollardan biriyle yapılabiliyor: Web Kredi, Akbank Telefon Bankacılığı, Akbank şubeleri.

Web Kredi ile başvuru yapmak için Akbank'ın web sitesini ziyaret etmek yeterli. Akbank Telefon Şubesi ile başvuru yapmak için 444 25 25’i arayıp önce 4’ü sonra 2’yi tuşlayarak cep telefonu numaranızı bırakmanız gerekiyor. Akbank yetkilileri en kısa zaman içinde sizinle irtibata geçiyorlar. Kredi sonucunuz cep telefonunuza kısa mesaj olarak gönderiliyor.(kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder