HSBC Kredi Net Başvurusu İçin 4499'a Mesaj Göndermek Yeterli

HSBC'nin faiz oranı, taksit tutarı ve taksit sayısı net olan Kredi Net kampanyası devam ediyor. Son kampanyada aylık faiz oranı 40.000 TL'ye kadar 12 aya varan tüm vadelerde aylık % 1.15, 24 aya kadar vadelerde aylık % 1.32, 36 aya kadar vadelerde % 1.48 olarak uygulanıyor. HSBC Kredi Net kredilerinde tüm koşullar net, kredi tutarı net, taksit sayısı net, taksit tutarları net. Kredi kullananların kafası karışmıyor, sonradan ekstra maliyetlerle ve sürprizlerle karşılaşmıyorlar. Vade içinde artan taksitler, başlangıçta fark edilemeyen dosya masrafları ya da kredi kullandırım ücretleri gibi sonradan farkedilecek hiçbir ayrıntı yok. Kredi Net tüm vade ve tutarlarda sabit 229 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. 2.500 TL'yi aşan kredi tutarlarında hayat sigortası yapılması gerekiyor.

HSBC Net Kredi 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. 36 ay vade ile 15.000 TL kredi kullananlar ayda net olarak 568 TL ödüyorlar. Taksit tutarları sonradan değişmiyor, vade sonuna kadar aynı kredi taksiti ödeniyor.

Kredi Net başvurusu yapmak cep telefonu için çok kolay. Mesaj bölümüne KREDİ yazıp 4499'a göndermek Kredi Net başvurusu için yeterli. İsteyenler HSBC şubelerinden ya da 444 0 111'numaralı HSBC Telefon Bankacılığından ve bankanın internet sitesinden başvuru yapabiliyorlar.

HSBC'nin son Kredi net Kampanyası Mart ayının sonuna kadar devam edecek. Bankanın kampanyaları yoğun ilgiyle karşılaştığı için bahar ve yaz aylarında yeni kampanyaların gelmesi bekleniyor. Son kampanyada maksimum kredi limit 40 Bin Lira ve son başvuru tarihi 31 Mart olarak açıklandı. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder