3280′e SMS Atanlar 30 Bin Liraya Kadar Başvurusu Yapıyorlar

Türkiye'de cep telefonu ve kısa mesaj ile kredi başvurusunun öncülerinden Denizbank 3280 Cebimde Kredi kampanyalarını sürdürüyor. Denizbank'ın son Cebimde Kredi kampanyası ile 30.000 Liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Denizbank Cebimde Kredi faiz oranları aylık % 1.50'den başlıyor.

Denizbank Cebimde Kredi kampanyasıyla 9 ay ve 12 ay vadeli olarak kredi kullananlar aylık % 1.50 faiz oranlarından yararlanıyorlar. 24 ay vadede faiz oranı % 1.69 olurken, 36 ay vadede % 1.74 olarak uygulanıyor. Kredinin dosya masrafı tutarı ise 99 TL. Cebimde Kredi ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular cep telefonundan mesaj atarak kolayca yapılıyor. Başvuru yapmak isteyenler kısa mesajlarına KREDİM yazıp T.C kimlik numarasını 3280’e gönderiyorlar. Cebimde Kredi için yapılan başvuruların cevabı 5 dakika içerisinde SMS olarak başvuru yapılan cep telefonuna geliyor. Başvuru sonucu olumlu ise banka tarafından uygun görülen kredi tutarı ve vadesi cep telefonuna sms mesajı olarak gönderiliyor. Bu koşullarla kredi kullanmak sizin için uygunsa kredi başvurunuzu tamamlamak için nüfus cüzdanınızla Denizbank şubelerine gitmeniz yeterli.

Kefilsiz olarak yapılan kredi başvuruları için nüfus cüzdanı dışında herhangi bir belge talep edilmiyor.

3280'e mesaj atarak kredi başvurusu yapılabildiği gibi Denizbank şubelerinden veya internet sitesinden de yapılabiliyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder