36 Ay Vadeli 1.29 Kampanya Faiz Oranlı Akbank İhtiyaç Kredisi

Akbank'ın En Son Kredi Kampanyası Hangisi? Cazip Kampanya Faiz Oranlı Kredisi Var mı? Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyalarında şimdi Mart Fırsatı var. Tabela faiz oranının % 1.65 olduğu Akbank İhtiyaç Kredisi kampanya faiz oranıyla % 1.29'la sunuluyor. Akbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkese sunduğu, her bütçeye uygun ödeme koşullarına sahip yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Akbank İhtiyaç Kredisi tüm nakit para ihtiyaçları için kullanılabiliyor. Kredi faiz oranlarının son yaşanan gelişmelerle yükselmesine rağmen Akbank'ın son kampanyası gerçekten cazip sayılabilecek faiz oranıyla kredi müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kaç Ay Vadeli Olarak Kullanılıyor? Akbank İhtiyaç Kredisi maksimum ay vade ile kullanılabiliyor. Bilindiği gibi son düzenlemelerle ihtiyaç kredileri 36 aydan uzun vadelerle kullandırılması mümkün olmuyor. Kampanyalı kredi faiz oranı % 1.29. Akbank ihtiyaç kredisi kullananlar nakit sıkıntısı çekmeden, bütçelerine uygun ödeme seçenekleriyle geri ödeme yapabiliyorlar.

Kampanyada Daha Uzun Vadelerde Kredi Kullanılıyor mu? Kampanya kapsamında en fazla 36 ay vadeli olarak kredi kullanılabiliyor. BDDK tarafından yapılan son düzenlemelerle bankalar 36 ayın üzerindeki vadelerde ihtiyaç kredisi veremiyorlar. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler en yakın Akbank şubesinden ya da Akbank web sitesinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Diğer kredi başvuru kanalları ise Cep Kredi, SMS Kredi, Akbank Direkt İnternet Kredi, Telefon Şubesi Kredi kanalları olarak gözüküyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder