36 Ay Vadeli Kamu Kredisi Finansbank’ta

Bahar mevsimini yaşamaya başladığımız şu günlerde kamu çalışanlarına içlerini ısıtacak bir kredi fırsatı var. Finansbank'ta kamulular için uygun koşullarla sunulan cazip bir kredi kampanyası başladı. Mart ayında devam eden Finansbank Kamu Kredisi kampanyası ile aylık 1.55'den başlayan faiz oranı ve 99 TL sabit masrafla kredi kullanmak mümkün. Finansbank'ın kamulular için düzenlediği çok özel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan kamu çalışanları 36 ay taksit fırsatından yararlanıyorlar. Finansbank Kamu Kredisi % 1.55 faiz oranı ve 99 TL dosya masrafının yanısıra sunduğu 36 aya varan vadelerle dikkat çekiyor. Finansbank Kamu Kredisi başvurusu yapmak çok kolay. Cep telefonu ile de başvuru yapılabilen kredi kampanyasında cepten kredi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numaranızı 5030'a mesaj atmanız yeterli.

Kamu çalışanına özel kredi kampanyası ile çok uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunan Finansbank'a gelen kamulular kendilerine özel şartlarla sunulan kredinin cazip koşullarından yararlanıyorlar. Finansbank'ın sadece kamu personeline özel Kamu Kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeye kadar her tutarda nakit ihtiyaçları için kredi kullanılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak için cepten 5030'a kısa mesaj göndermek ya da Finansbank şubelerine uğramak yeterli. Finansbank kredi başvurusu Finansbank web sitesinden de Anında Kredi'ye Hemen Başvur butonuna tıklayarak yapılabiliyor.

SMS atarak cepten, internetten veya Finansbank Şubeleri'nden yapılan ön başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda kredi başvurusu herhangi bir Finansbank Şubesi'ne giderek tamamlanabiliyor.

Kamu Kredisi'nin avantajlı fiyatlarından yararlanmak isteyenler en yakın Finansbank Şubesi'nden başvuru yaparken şu belgelerle şubeye gidilmesi gerekiyor: Nüfus cüzdanı, kamu kimliği ve gelir belgesi. Adres kayıt sisteminde güncel adres bilgilerinin bulunması durumunda fatura ya da ikametgah belgesi istenmiyor.

Ev alma niyetinde olan ve uygun koşullarla konut kredisi arayanlar kamu personeli için de Finansbank'ta çok cazip fırsatlar var . Finansbank kamululara özel konut kredisi kampanyasını sürdürüyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder